Hrvatsko
društvo
ekonomista

Heinzelova 4a
Zagreb 10000
tel. 01/46 00 888
fax. 01/46 50 366
e-mail: hde@ingbiro.hr

facebook

EKONOMSKA POLITIKA

HRVATSKE U 2013. GODINI

Agrokor d.d. HDE Inženjerski biro d.d.

::: KOTIZACIJA :::
::: ZBORNIK RADOVA :::
::: TIJEK SAVJETOVANJA :::
::: SMJEŠTAJ :::

Hrvatsko društvo ekonomista, nevladina udruga za promicanje ekonomske znanosti i struke, organizira 20. tradicionalno savjetovanje o ekonomskoj politici u 2013. godini. Savjetovanje se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića koji će svojim obraćanjem sudionicima 14. studenoga 2012. u 10,30 sati svečano otvoriti savjetovanje.

 Savjetovanje je namijenjeno svekolikoj javnosti s osnovnom misijom povezivanja politike, znanosti i struke radi razmjene ideja i pogleda o konceptu i strategiji razvoja Republike Hrvatske. Cilj savjetovanja je analizirati sve bitne segmente hrvatskoga gospodarstva i osnove ekonomske politike u kontekstu pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji. Zamišljeno kao otvorena tribina na kojoj svoje viđenje iznose kreatori politika, istaknuti znanstvenici, predstavnici struke i gospodarstvenici, daje prijedloge za optimalne pravce strategije razvoja kako bi Hrvatska odgovorila izazovima globalne i situacije u zemlji te pronašla svoj put za izlazak iz krize i ostvarila održivi razvoj.

Pridružite nam se u Opatiji, veselimo se Vašem dolasku!

Pokroviteljstvo

slika savjetovanjaSa zadovoljstvom možemo objaviti da je predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović prihvatio pokroviteljstvo nad jubilarnim 20. po redu tradicijskim savjetovanjem HDE-a : Ekonomska politika Hrvatske u 2013. koje organiziramo s ciljem okupljanja kreatora ekonomske politike, istaknutih ekonomskih znanstvenika i mjerodavnih stručnjaka kako bi na kraju godine na konstruktivan način ocijenili trenutačne slabosti i snage hrvatskoga gospodarstva te dali prijedloge za pravce budućeg razvoja.

Ovogodišnje 20. tradicionalno savjetovanje održava se od 14. do 16. studenoga 2012. u Opatiji, Grand Hotel Adriatic.

S. Jurišić [03.10.2012.]