Hrvatsko
društvo
ekonomista

Heinzelova 4a
Zagreb 10000
tel. 01/46 00 888
fax. 01/46 50 366
e-mail: hde@ingbiro.hr

facebook

Zahvala sudionicima 27. tradicionalnog savjetovanja

Još jedno uspješno savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista priveli smo kraju, a da bude tako uspješno u velikoj mjeri pridonijeli su naši dragi visoki gosti, predavači, moderatori i panelisti, najbolji studenti ekonomskih fakulteta te svi ostali sudionici.

Ovim putem zahvaljujemo i našim partnerima i sponzorima te predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na pokroviteljstvu. Bez njih održavanje savjetovanja ne bi bilo moguće.

Veliko hvala i divnim studentima koji su sudjelovali na 3. danu savjetovanja, Danu studenata ekonomskih fakulteta, u sklopu Panela 2. Riječi koje ste nam uputili s pozornice bile su iznimno nadahnjujuće, kao i vaši životopisi te trud i napor koji ulažete da se pokrenu vaša studentska i šira društvena zajednica.

Pozivamo vas da ostanete u kontaktu s nama i pratite naš rad na Facebook stranici HDE-a. Rado bismo čuli i vaše prijedloge, kritike i pohvale, stoga nam se slobodno obratite.

[Objavljeno 11. 11. 2019.]

Arhiva događaja

Na ovome mjestu možete pogledati sve ono što je vrijeme ostavilo iza sebe.

Ovaj dio "povijesti" vremenom će narasti jer mislimo objaviti doslovno sve radove koji su većinom prezentirani na našem tradicionalnom savjetovanju koje se svake godine održava u Opatiji...

Više pročitajte više...